Fantastisk dugnadsånd!

Bilde fra Bygdebladet.no
(Foto: Bygdebladet.no)

Tidligere i år donerte Rennesøy Center AS og Rennesøy Trafikk AS penger til å ferdigstille området bak grendehuset med steinmur og beplantning. Med Erling Vaula, Tomas Risa og Arne Reianes i spissen så har området fått en skikkelig «make over»!

De har brukt 2 kvelder i uka i perioden juni-september på å ferdigstille muren og blomsterbedet. I tillegg ovennevnte så har Dag Galta og Eirik Voll vært behjelpelig med fjerne masser og plantejord. Lindanger Maskin AS har også bidratt med steinstøv og singel.

Vi har også fått oppgradert blomsterbed over hele området, Karen Gudmestad Galta og Gro Helene Ramsland har gjort en flott jobb med dette.

Vi i styret applauder innsatsen og er takknemlige for at vi har ressurser i bygda som kan bidra på en så flott måte! Tusen takk!